Tuchtrecht vanuit strafrechtelijk perspectief, zedendelicten, de VOG, actualiteiten materieel en formeel strafrecht (zowel van de Hoge Raad als lagere rechtspraak) en actuele wetswijzigingen zijn onderwerpen die ons team van strafrechtadvocaten zal behandelen. Daarnaast gaan wij in gesprek met rechters en advocaten-generaal waarbij interactie centraal staat.

De cursus strafrecht organiseren wij op 2 verschillende data: 4 en 18 november 2020.

4 november 2020
Mr. Gerard Sta (senior advocaat-generaal bij het Gerechtshof Den Bosch en advocaat-generaal in het Wilders-proces) en mr. T.A.J.M. (Theo) Provaas (rechter-commissaris in strafzaken) zullen vanuit hun perspectief ingaan op het optreden van de advocaat op zitting.

18 november 2020
Prof. dr. mr. T.N.B.M (Taru) Spronken (advocaat-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden) en mr.dr. M.C.A.E. (Marie Christine) van Binnebeke (seniorrechter) zullen vanuit hun perspectief ingaan op het optreden van de advocaat.

Herbeleef cursusdagen 2019

Gedurende de hele dag gaat u culinair verwend worden op sterrenniveau door chefkok Servais Tielman en zijn team in restaurant Beluga Loves You* te Maastricht.

Restaurant Beluga Maastricht
Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht

Schrijf u via onderstaand formulier in.

Veilig: uw bericht wordt versleuteld verzonden
Direct contact met een advocaat?